Χανιά: Δυο απάτες και 20 απόπειρες από φυλακισμένο Βούλγαρο

Χανιά: Δυο απάτες και 20 απόπειρες από φυλακισμένο Βούλγαρο



Πίσω από τα σίδερα βρίσκεται εδώ και σχεδόν ένα μήνα ένας νεαρός Βούλγαρος, μέλος σπείρας απατεώνων που εξαπατούσαν ηλικιωμένους με το πρόσχημα ότι τα παιδιά τους είχαν προκαλέσει τροχαίο με βαριές σωματικές βλάβες σε βάρος ανήλικου παιδιού και χρειάζονταν χρήματα για την εγγύηση ώστε να αφεθούν ελεύθεροι.
Ο 26χρονος αλλοδαπός είναι έγκλειστος στις φυλακές της Αγιάς Χανίων για άλλες παρόμοιες υποθέσεις, αλλά τώρα εξακριβώθηκε ότι ήταν μέλος σπείρας που εξαπάτησε δυο ηλικιωμένους στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης και τους είχε αποσπάσει μετρητά, χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας 31.690 ευρώ! Οι δράστες είχαν προσπαθήσει να κάνουν το ίδιο και σε άλλους 20 ηλικιωμένους, που όμως κατάλαβαν ότι ήταν απατεώνες και δεν τους έδιωξαν κακήν κακώς.
Τα περιστατικά αυτά συνέβησαν από τις 15 Σεπτεμβρίου ως τις 9 Οκτωβρίου και εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνες της Ασφαλείας Τρίπολης, που ερευνά και για άλλες περιπτώσεις. Σε βάρος του 26χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απάτη σε βαθμό κακουργήματος και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται καθώς δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη οι δύο συνεργοί του που επικοινωνούσαν με τα θύματα παριστάνοντας τους δικηγόρου

0 σχόλια :

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Copyright © 2015. NSF - National Security Forum / News
Blogger Templates