Ανήλικος σε πέντε κλοπές και απόπειρες στη Σπάρτη

Ανήλικος σε πέντε κλοπές και απόπειρες στη Σπάρτη



Μέσα σε μια εβδομάδα «χτύπησε» πέντε σπίτια στη Σπάρτη και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου της μια σπείρα νεαρών κακοποιών

Μέσα σε μια εβδομάδα «χτύπησε» πέντε σπίτια στη Σπάρτη και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου της μια σπείρα νεαρών κακοποιών, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος. Αυτός και ένας 27χρονος είναι και οι μόνοι που έχουν ταυτοποιηθεί ως τώρα και η έρευνα για τους άγνωστους συνεργούς τους συνεχίζεται.



Μόνο σε ένα βράδυ, στις 10 Σεπτεμβρίου, η σπείρα είχε διαρρήξει δυο σπίτια στην Σπάρτη και ένα σε κοντινό χωριό αλλά μόνο στο ένα βρήκε χρήματα και χρυσαφικά. Δυο ημέρες νωρίτερα, τα μέλη της είχε κλέψει μετρητά,  χρυσαφικά και ένα κυνηγητικό όπλο, ενώ στις 3 Σεπτεμβρίου είχαν διαπράξει την πρώτη τους κλοπή με λεία χρήματα και χρυσαφικά.

Η αξία των τιμαλφών που έκλεψαν οι νεαροί δράστες ξεπερνά τα 28.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σχημάτισαν δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος των δυο γνωστών αλλά και στους άγνωστους συνεργούς τους και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ συνεχίζουν την έρευνα για την εξιχνίαση τυχόν συμμετοχής τους σε άλλες διαρρήξεις.


0 σχόλια :

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Copyright © 2015. NSF - National Security Forum / News
Blogger Templates