Μυστήριο γύρω από την κλοπή οπλισμού από αστυνομικό της Κρατικής Ασφάλειας

Μυστήριο γύρω από την κλοπή οπλισμού από αστυνομικό της Κρατικής Ασφάλειας


Μια ύποπτη κλοπή οπλισμού από αστυνομικό της Κρατικής Ασφάλειας, ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. Η κλοπή σημειώθηκε στο σπίτι του αστυνομικού στον Άγιο Παντελεήμονα και ενώ ο αρχιφύλακας που υπηρετεί στην Κρατική Ασφάλεια βρισκόταν στο σπίτι του.







Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κλοπή σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς ξημερώματα Δευτέρας στο διαμέρισμα του αστυνομικού, ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν στο κρεβάτι του και κοιμόταν.
Ο δράστης ή οι δράστες διέρρηξαν την πόρτα του διαμερίσματος και μπήκαν στο εσωτερικό του, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον Αστυνομικό, στον οποίο δεν αποκλείεται να έριξαν ακόμα και αναισθητικό σπρέι.
Οι άγνωστοι άρπαξαν το όπλο του, ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών, το υπηρεσιακό Δελτίο Ταυτότητας αλλά και την μαγνητική κάρτα εισόδου στους ορόφους της ΓΑΔΑ, όπου και υπηρετεί.
Ο αστυνομικός της Κρατικής Ασφάλειας την επομένη το πρωί που αντελήφθη την κλοπή αμέσως ενημέρωσε την Υπηρεσία του και βέβαια -όπως προβλέπεται από το κανονισμό της ΕΛ.ΑΣ- σχηματίστηκε σε βάρος του Δικογραφία με την κατηγορία της πλημμελούς φύλαξης οπλισμού, ενώ διατάχθηκε σε βάρος του και ΕΔΕ.
Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι δράστες άρπαξαν τον οπλισμό και την ταυτότητα του αστυνομικού, ο οποίος μάλιστα υπηρετεί σε νευραλγική Υπηρεσία και για το λόγο αυτό η έρευνα που διεξάγεται δεν στρέφεται μόνο σε κοινούς διαρρήκτες, αλλά ακόμα και σε πιο σύνθετες καταστάσεις.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

ΠΗΓΗ

0 σχόλια :

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Copyright © 2015. NSF - National Security Forum / News
Blogger Templates